Jedna z mých nejoblíbenějších snídaní a také jeden z důkazů, že to jde i bez vajíček!

Ingredience
1 hrnek jemných ovesných vloček
1 hrnek rostlinného mléka
1 velký zralý banán
1 lžička mleté skořice
1 lžička prášku do pečiva bez fosfátů
1 lžička jablečného octa (nebo citrónové šťávy)
špetka himalájské soli

Postup
Všechny ingredience rozmixujeme tyčovým mixérem a necháme pár minut odstát. Poté dle potřeb ještě přidáme rostlinné mléko pro dosažení lívancové konzistence a na pánvi pak z obou stran smažíme malé lívanečky, které mažeme džemem, sójový jogurtem, tofu tvarohem…v mém případě to byly rozmixované jahody se sójovo-rýžovým mlékem a špetkou skořice.

Pokud budete podle mě vařit, tak nezapomeňte případný příspěvek
na
instagramu označit můj profil @dewii.veg a hashtag #dewiiveg 

Zanechte mi zprávu