Jedna z mých nejoblíbenějších snídaní a také jeden z důkazů, že to jde i bez vajíček!
Ingredience
1 hrnek jemných ovesných vloček
1 hrnek rostlinného mléka
1 velký zralý banán
1 lžička mleté skořice
1 lžička prášku do pečiva bez fosfátů
1 lžička jablečného octa (nebo citrónové šťávy)
1 lžička mletých lněných semínek
špetka himalájské soli
Postup
Všechny ingredience rozmixujeme tyčovým mixérem a necháme pár minut odstát. Poté dle potřeb ještě přidáme rostlinné mléko pro dosažení lívancové konzistence a na pánvi pak z obou stran smažíme malé lívanečky, které mažeme džemem, sójový jogurtem, tofu tvarohem…v mém případě to byly rozmixované jahody se sójovo-rýžovým mlékem a špetkou skořice.
Pokud budete podle mě vařit, tak nezapomeňte na případném příspěvku
na instagramu označit můj profil @dewii.veg a hashtag #dewiiveg
Diky Dewi sa super recept 🙂 Potrebovala som rychlo pripravit nieco z obilnin a ovsenej kase uz mam plne zuby, takze toto bolo super spetrenie. A namacala som to do smoothie 😀 Inak tu mas vela zaujimavych receptov. Urcite to nie je naposledy co varim s tebou 🙂